| English || Nederlands |

Lenteweekend / SPRING weekend 2022

Engelse Contradans met Rosemary Hunt

Muziek: Ellen Delahanty, Marieke Van Leersum, Kees Mook

Voor wie

Voor ervaren dansers die zonder instructie alle figuren eigen aan Engelse Country Dances kunnen dansen

Wanneer

Van vrijdagavond 22 april (17 u) met warm avondmaal tot zondagnamiddag 24 april 2022 (16u).

Waar

Jeugdherberg Die Loyale
Gentse Steenweg 124,Maldegem

Overnachting gebeurt in kamers van 2 of 4 (2 per 2 met gedeelde badkamer in het midden) personen. Op alle kamers is een badkamer met douche en lavabo en een aparte wc.

Opgelet: GEEN SINGLE KAMERS

Lesgever

Rosemary
Rosemary Hunt komt van Dorset. Zij is een lesgeefster van historische en hedendaagse Engelse Country dans. Als veel gevraagde 'caller' in Engeland, Amerika, België, en Nederland gaf ze samen met haar echtgenoot Steve een collectie dansen van 1792 uit.

Rosemary is de caller van de 'Wareham Folk Dance Club' en organisator van het Dorset's populaire 'Purbeck Weekend'. Ze choreografeert ook dansen, dikwijls op melodieën van haar echtgenoot Steve.

Op het weekend worden de dansers muzikaal verwend door uitstekende muzikanten die reeds meerdere malen op AADS workshops speelden: Ellen Delahanty (piano), Marieke Van Leersum (blokfluiten), Kees Mook (viool).

Programma

English Country Dance

Prijs

€ 190

In de prijs is inbegrepen: cursusgeld, overnachting met ontbijt, 2 warme maaltijden, 1 broodmaaltijd, lunchpakket op zondagmiddag en koffie/thee tijdens de pauzes. Vegetarische maaltijden te bestellen bij inschrijving.

Inschrijving

Men dient ten laatste 4 weken voor de aanvang van de cursus d.m.v. het inschrijvingsformulier (per email) of telefonisch in te schrijven. Als de 32 dansplaatsen volzet zijn sluiten de inschrijvingen. Jouw inschrijving is pas zeker nadat we je betaling ontvingen. Tot zolang sta je op de wachtlijst.
Je krijgt een bevestiging per e-mail onmiddellijk na ontvangst van betaling en een brief met informatie, 2 weken voor de aanvang van het weekend.

Betaling

Het cursusgeld dient samen met de inschrijving overgemaakt te worden op een van de volgende rekening:
  • Europa: BNP PARIBAS FORTIS, Warandeberg 3, 1000 Brussel
    IBAN BE82001218540268; BIC code: GEBABEBB

Eventuele bankkosten betaalt u zelf. Vermeld bij uw overschrijving 'Lenteweekend 2022'.

Annulering

Bij annulering betaalt u 10% kosten (30% indien u annuleert tijdens de laatste 14 dagen voor de aanvang van de cursus). Bij afwezigheid zonder annulering tenminste 24 uur voor de aanvang van de cursus is er geen terugbetaling.AADS vzw - Resedastraat 8 - B9920 Lovendegem - tel.: +32 (0)9 372 96 35
© AADS - info: aads.vzw@telenet.be