| Nederlands |

DANSWEEK COUNTRY & LIJNDANS 2018 - C 2860
DANSWEEK COUNTRY & LIJNDANS 2018

Country & Lijndans - een week lang !!

Wanneer

maandag, 1 oktober(14u) t.e.m. donderdag, 4 oktober 2018 (14u)
AANKOMST ZONDAG
Wie graag wil toekomen op zondag, kan dat voor een meerpijs van 57 Euro (kamer met ontbijt + middagmaal) of 71 Euro in een single kamer. Zondagavond is de keuken waarschijnlijk niet geopend, maar kan er een snack genomen worden in de cafetaria

Waar

Vakantiehuis : DUINSE POLDERS

Duinse Polders ligt op honderd meter van de zee en duinen; aan de stille rand van de levendige badstad Blankenberge. Met zijn moderne infrastructuur, ruime zalen en gerenommeerde keuken is het een uitstekende accommodatie om er een prachtige en onvergetelijke midweek van te maken.

Lesgever

Country & lijndans: Oliva Sienaert

Programma

Country & Lijndans
De dansdagen starten op maandagnamiddag in een afzonderlijke zaal. De drie dansateliers starten op maandagnamiddag met een eigen programma voor zowel sequence dans als rounddans. Ook country & line-dance komt in een afzonderlijke zaal aan bod.
We dansen van 14u tot 16u. Daarna zijn de kamers beschikbaar en is er tijd om uit te pakken. De volgende dagen dansen we elke voormiddag, namiddag en avond. Er is een vrije namiddag voorzien.

Korting:

- (opgelet wijziging):

Indien op uiterlijk 15 JULI het VOORSCHOT bij AADS toekomt en het volledige deelnamebedrag vóór 15 augustus, kan men genieten van een korting van € 5 per persoon op de deelnameprijs in volpension. Dit bedrag wordt u terugbetaald bij aankomst.Inschrijving:

Stuur of mail uw inschrijvingsstrook naar AADS, Resedastraat 8, 9920 Lovendegem, tel: 09/372.96.35 en stort gelijktijdig het voorschot € 57, (niet dansers € 47) op de AADS-rekening BE 82 0012 1854 0268 BIC: GEBABEBB. Wil bij betaling steeds het cursusnummer 'C 1760' vermelden.
Extra folders zijn steeds te krijgen op ons secretariaat. De ingeschrevenen krijgen ten laatste 14 dagen vooraf een laatste bericht met alle praktische schikkingen.

Annulering:

Schriftelijk of telefonisch bij AADS.
Indien r 1 septembergeannuleerd wordt,bedragen de annulatiekosten 5%, na 1 september 15%, na 29 september 50%. Bij afwezigheid zonder annulering (tenminste 48 uur voor de aanvang) is er geen terugbetaling mogelijk. Bij annulering binnen de 48 uur voor de aanvang met doktersbriefje , bedragen de annuleringskosten 10 %..

Prijs

... EURO
Niet danser: 247 EURO
Toeslag éénpersoonskamer : 40 EURO (Wel duidelijk bij inschrijving vermelden

Hierin is begrepen
# volpension van maandag 14u tot eine.
# drank bij de maaltijden
# lakens en handdoeken
# alle dansactiviteiten
# ongevallenverzekering.

KORTING - opgelet wijziging)
Indien uiterlijk 15 JULI het VOORSCHOT van 57 €/47 €, bij AADS toekomt en het volledige deelnamebedrag voor 10 augustus, kan men genieten van een korting van 5 € per persoon op de deelnameprijs in volpension. Dit bedrag wordt u terugbetaald bij aankomst.AADS vzw - Resedastraat 8 - B9920 Lovendegem - tel.: +32 (0)9 372 96 35
© AADS - info: aads.vzw@telenet.be